Bel voor een afspraak Tel: 020-4826408 Mobiel: 06-45178535

Orthomoleculair voedingsleer

In de afgelopen periode heb ik, met veel plezier, de cursus Orthomoleculair voedingsadviseur gevolgd. Orthomoleculair heeft alles te maken met het biochemisch evenwicht van stoffen binnen en buiten de cellen in het lichaam, om zo een ‘optimale’ concentratie van voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen, aminozuren en essentiële vetzuren te verkrijgen.

Waarom deze cursus?

Door het volgen van deze cursus, en binnenkort een vervolgcursus, kan ik voor jou de beste combinatie van voedingsstoffen en de optimale voedingssuppletie adviseren. Dit beïnvloedt je gezondheid positief en de conditie van je huid verbetert zichtbaar. Kortom, een mooie huid begint met gezonde voeding! Mijn behandelingen zijn erop gericht om jouw huid in topconditie te brengen en te houden. Om dit te optimaliseren is het belangrijk om te kijken of de huid ook van binnenuit goed gevoed wordt en of er oorzaken zijn die dit verhinderen. Door niet alleen naar de buitenkant maar vooral ook naar de binnenkant te kijken krijgen we inzicht of de eventuele klachten te maken hebben met tekorten in bijvoorbeeld voedingsstoffen.

Graag help ik je met de juiste voedingsadviezen en eventueel aanvullende orthomoleculaire voedingssupplementen. Ook geef ik uitleg over de werking van vitaminen, mineralen en vetzuren op het lichaam en hormonen tijdens bijvoorbeeld zwangerschap en de overgang.

Meer informatie? Neem contact met mij op via 06 45178535.

Schoonheidssalon Sabrina huidverbetering