Bel voor een afspraak Tel: 020-4826408 Mobiel: 06-45178535

BeautyPlan

Het verkrijgen van een stralend mooie huid is een optelsom van vele factoren. Met enkel een reiniging of crème ben je er nog niet. Het geheim van een stralend mooi eindresultaat bestaat uit 4 stappen. Daarom volgen we de 4 stappen en vul ik samen met jou het BeautyPlan in. Zo komen we tot de beste resultaten!

1. Huidanalyse

Iedere huid is anders en reageert daarmee ook anders op behandelingen en producten. De belangrijkste eerste stap is om een zorgvuldige huidanalyse te doen. Vanuit deze analyse wordt onderzocht welke eigenschappen jouw huid heeft. Voor een professionele huidanalyse maak ik gebruik van de Skinalyzer. Dit is een high tec apparaat waarmee de huid op allerlei niveaus wordt geanalyseerd. Zo kunnen we komen tot een aansluitend advies en resultaatgerichte behandeling.

2. Huidadvies

Enkel door een zorgvuldige huidanalyse kan een aansluitend huidadvies worden gegeven. De eigenschappen van jouw huid bepalen welke behandeling en producten het beste resultaat geven. Hierover geef ik een schriftelijk huidadvies.

3. Behandelplan

Om jouw huid te laten wennen aan de intensief werkende ingrediënten wordt er een behandelplan opgesteld. Op deze manier ontstaat er een zorgvuldige opbouw, waardoor de huid gestimuleerd wordt en dit zal zorgen voor het beste eindresultaat.

4. Verzorging

Het gebruik van producten die goed aansluiten op jouw huid en de behandeling is van groot belang. Ik werk uitsluitend met professionele producten en cosmeticamerken deze zijn er ook voor thuisgebruik. Zo borg je maximaal resultaat.


Sabrina

Afspraak maken?

[si-contact-form form='4']