Bel voor een afspraak Tel: 020-4826408 Mobiel: 06-45178535
attractive-beautiful-beauty-458766(2)

Behandelingen

Huidverzorging

Huidveroudering begint al vanaf je 25ste à 30ste levensjaar! Tot die leeftijd is de celdeling het actiefste en ziet onze huid er het mooist uit. De huid beschermt ons tegen schadelijke invloeden van buitenaf zoals ziektekiemen, bacteriën, vrije radicalen en de zon. Deze brengen onze huid veel schade toe.
lees meer over huidverzorging

Huidverbetering

Een goede huidverzorging zorgt voor het verbeteren van de huid. Je zorgt voor de aanmaak van nieuwe cellen in de levende laag. Hierdoor geef je je huid een nieuwe structuur en dat zorgt ervoor dat deze in optimale conditie komt.
lees meer over huidverbetering

Huidveroudering – anti-aging

Eerder dan je lief is zie je de eerste tekenen van huidveroudering: de huid verliest langzaam aan elasticiteit en de eerste fijne lijntjes ontstaan. Reviderm Skintelligence biedt een totaaloplossing om de jeugdige uitstraling van je huid te bewaren. Het Reviderm systeem is gebaseerd op de nieuwste onderzoeksresultaten van de moderne dermatologie en cosmetologie. De producten bestrijden succesvol de zichtbare tekenen van huidveroudering en gaan vroegtijdig de oorzaken tegen, door het huideigen afweersysteem sneller te activeren.
lees meer over huidveroudering

Microdermabrasie

Reviderm microdermabrasie is een veilige huidverbeterende behandeling. In de behandeling worden ultrafijne micro kristallen, ook wel aluminiumoxide genoemd, op de huid geblazen en tegelijkertijd wordt de huid door middel van een vacuüm stand lichtelijk opgezogen. Na een behandeling met microdermabrasie is de huid direct in staat om collageen aan te maken, voedingstoffen op te nemen en afvalstoffen versneld af te voeren.
lees meer over microdermabrasie

Ultrasound

Ultrasone geluidgolven worden tegenwoordig veel gebruikt in zowel de medische als in de schoonheid branche. De golven zorgen voor een micromassage in de huid en verwarmen deze. Ook “duwen”de ultrasone golven werkzame stoffen zoals vitamines, mineralen en collageen door de eerste huidlagen heen naar dieper liggende huidlagen.
lees meer over de Ultrasound  behandeling

Voor mannen

Natuurlijk mogen mannen, net als vrouwen, ook een zichtbaar gezonde huid en een verzorgd uiterlijk hebben! Een goede huidverzorging is per slot van rekening een onmisbaar onderdeel van een gezonde levensstijl. De behoefte is alleen vaak anders voor de man.
lees meer over voor mannen

Reviderm behandelingen

Reviderm microdermabrasie is een veilige en gecontroleerde manier om de huid weer in topconditie te krijgen. Met microkristallen en de exclusieve producten van Reviderm ziet de huid er weer mooi uit! Ontdek de wereld van Reviderm Skintelligence, een nieuw concept voor een unieke mooie huid.
lees meer over Reviderm behandelingen

Huidverbetering en kuren

Soms geven eenmalige behandelingen op het gebied van huidverbetering  niet altijd genoeg resultaat. In dat geval is een kuur een uitkomst. Door meerdere behandelingen achtereen uit te voeren wordt een optimaal en langdurig resultaat bereikt. Als gedreven huidspecialist wil ik het allerbeste voor jouw huid.

lees meer over huidverbeteringskuren

Injectables

Injectables worden over het algemeen toegepast om rimpels en plooien te verminderen of tijdelijk te laten verdwijnen. Storende lijntjes kunnen hersteld worden door injectables, waarbij er altijd wordt gestreefd naar een natuurlijk resultaat.
lees meer over injectables