Bel voor een afspraak Tel: 020-4826408 Mobiel: 06-45178535

Reviderm Premium Skindesign 4D, huidverbetering op alle niveau’s van je huid

Als je iets exclusiefs wilt
Om tegemoet te komen aan de behoeften van de meest veeleisende cliënten heeft Reviderm de exclusieve Premium Skindesign 4D productlijn op de markt gebracht, een nieuwe dimensie op het gebied van huidverzorging.

Nieuw onderzoek naar huidveroudering leidt tot nieuwe anti-aging concepten. Was tot voor kort rimpelreductie het voornaamste doel; tegenwoordig gaat het ook om verfijnen, contouren en modelleren van de huid. Meestal zijn producten voor huidverbetering gericht op óf het huidoppervlak óf bestemd voor dieptewerking. Optimaal is een systeem, waar het verouderingsproces op verschillende niveau’s tegelijkertijd wordt bestreden. Dat is nu precies wat Premium Skindesign 4D je kan bieden!

Verzorgingsdoelen in de hoornlaag van de huid
Hier ligt de focus op de verbinding tussen de hoorncellen in de hoornlaag (stratum corneum), het verkleinen van de poriegrootte en versterking van de barrièrefunctie.

Verzorgingsdoelen in de opperhuid
In de opperhuid (epidermis) gaat het om het onderhoud van de huidsoepelheid, intensief vochtbehoud, ondersteuning van de celvernieuwing en bescherming tegen radicalen.

Verzorgingsdoelen in de lederhuid
Bij de lederhuid (dermis) is contouring het hoofddoel, daarnaast wordt de verharding van de huid gestopt met de werkstof AGF (antiglycatie), wordt de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd.

Factor tijd
De Premium Skindesign 4D technologie combineert in de totaalaanpak effecten in de drie huiddimensies en voegt daar een vierde dimensie aan toe: de tijd. Het doel is om doelgericht de functies van je huidstructuur te verbeteren voordat de factor tijd zijn sporen achterlaat.

Reviderm 4D Premium