Bel voor een afspraak Tel: 020-4826408 Mobiel: 06-45178535

Huidverbeteringskuren

Huidverbetering en kuren

Soms geven eenmalige behandelingen op het gebied van huidverbetering  niet altijd genoeg resultaat. In dat geval is een kuur een uitkomst. Door meerdere behandelingen achtereen uit te voeren wordt een optimaal en langdurig resultaat bereikt. Als gedreven huidspecialist wil ik het allerbeste voor jouw huid.

Starterskuur

Deze kuur bestaat uit 3 microdermabrasiebehandelingen.

Dit is een veilige (mechanische) peeling waarbij met behulp van fijne kristallen dode huidcellen verwijderd worden. Hierbij wordt de aanmaak van collageen én nieuwe huidcellen gestimuleerd.  Met deze microdermabrasiebehandeling zijn ook rimpels, het verlies van elasticiteit van de huid en beschadigingen door UV-straling goed te behandelen. Microdermabrasie is geschikt voor elk huidtype (ook de donkere) en elke leeftijd. Kosten: € 225,00.

Tijdelijk ontvang je bij deze kuur een suncreme SPF 10 UVA/UVB infrared van Reviderm t.w.v. € 29,95

Combikuur

Deze kuur bestaat uit 2 microdermabrasiebehandelingen en 2 ultrasoundbehandelingen.

Bij de ultrasoundbehandeling worden hoogwaardige serums met behulp van ultrageluidsgolven de huid ingebracht. Hierdoor vervagen rimpels en wordt de huid gladder. De huid wordt extra gestimuleerd en de stofwisseling gaat sneller werken. Dieperliggende cellen worden zo geactiveerd. Tevens heeft de ultrasound een kalmerende werking op de huid. Kosten € 289,00.

Tijdelijk ontvang je bij deze kuur een suncreme SPF 10 UVA/UVB infrared van Reviderm t.w.v. € 29,95

Repairkuur

Deze kuur bestaat uit 1 microdermabrasiebehandeling, 1 ultrasound- en 1 needlingbehandeling. Met deze kuur prepareren en boosten we je huid.

Al meer dan 10 jaar wordt needling beschouwd als het geheime wapen onder de anti-aging methoden die worden gebruikt om zichtbare huidproblemen te behandelen. Door kleine microperforaties in de huid te maken wordt de huid aangezet tot actie en herstel. De huid krijgt een betere doorbloeding en lijntjes en rimpeltjes vervagen waardoor de huid er jonger en frisser uit zal zien. Kosten € 289,00.

Tijdelijk ontvang je bij de kuur een gratis suncreme SPF 10 UVA/UVB infrared van Reviderm t.w.v. € 29,95

 

Wil je meer informatie? Bel 06 45178535 en ik vertel je graag alles over deze kuren.

Schoonheidssalon Sabrina