Bel voor een afspraak Tel: 020-4826408 Mobiel: 06-45178535

Ik luid de noodklok!!

Wetsvoorstel minister een strop voor specialistes én consument

Samen met mijn andere collegae gediplomeerde schoonheidsspecialisten, doe ik vandaag een oproep aan heel Nederland. Als het aan minister Schippers ligt mogen schoonheidsspecialistes binnenkort geen laser, IPL of aanverwante apparatuur meer gebruiken. Zij wil daar een voorbehoudende behandeling van maken. Dit is een absolute ramp voor mij, mijn collegae en voor u als consument.

Waarom?

Wij hebben ons diploma schoonheidsverzorging behaald door alle ins en outs van de huid te leren kennen, en leren nog steeds bij of investeren op andere manieren in ons bedrijf. Dit wetsvoorstel houdt voor mij in dat deze kostbare investeringen verloren gaan.
Ik heb niet voor niets hard gestudeerd om alles over de huid te leren, mijn specialisaties te behalen en ook te investeren in bijscholing en de aanschaf van nieuwe en betere apparatuur. Ik sta voor huidverbetering, huidverjonging en het verminderen van huidproblemen. Dat is wat ik het allerliefste doe en waar ik goed in ben. Het is mijn passie! Als het aan minister Schippers ligt, kan dit straks wellicht echter niet meer.”

Ook nadelig voor u als consument! Voor u houdt het in, dat u voor laser, IPL en aanverwante behandelingen, niet meer bij uw vertrouwde en gespecialiseerde schoonheidsspecialist terecht kunt. De behandelingen kunnen alleen nog worden uitgevoerd door een huidtherapeut of arts, die vooral medisch opgeleid zijn en minder toegankelijk voor de consument. Daarnaast is daarmee de kans groot dat de behandelingen kostbaarder worden, met alle gevolgen van dien.

Noodklok

Tijd dus om de noodklok te luiden want deze maatregel gaat de branche hard treffen. Teken daarom vandaag nog de petitie ‘IPL/Laser: in vertrouwde handen bij de gediplomeerde schoonheidsspecialisten’ via www.tekenvoorhetvak.nl.

Schoonheidssalon Sabrina Amsterdam Reviderm