Bel voor een afspraak Tel: 020-4826408 Mobiel: 06-45178535

REVIDERM make-uplijn

De REVIDERM make-uplijn is een kwalitatief hoogwaardige,en een zeer kleurintensieve lijn. En nu exclusief verkrijgbaar bij mij in de salon. Deze prachtige mineralen make-uplijn is een mooie aanvulling op de huidverbeteringsproducten.

De komende periode vertel ik over deze geweldige make-uplijn en de verschillende producten van deze lijn. Als eerste vertel ik je meer over de mineralenfoundation van REVIDERM.

Reviderm foundation

Deze lichtgewicht natuurlijke foundation zorgt voor een gave huid door gebruik te maken van de zuiverste mineralen zoals magnesium en lysine. Deze mineralen zorgen voor extra egalisatie van de huid. De romige textuur combineert perfect met de huid en geeft een frisse uitstraling.

De mineralen foundation is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid en geeft je bescherming tegen de zon door een SPF15 factor. De foundation is verkrijgbaar in verschillende tinten.

Afspraak

Reageert je huid snel op make-up? Kom eens langs en laat je adviseren. Bel voor een afspraak, 020-4826408 of mobiel: 06-45178535.

Reviderm_minerale_foundation_schoonheidssalon_sabrina