Bel voor een afspraak Tel: 020-4826408 Mobiel: 06-45178535

Schoonheidssalon Sabrina in 2016

Ik wil beginnen je al het beste te wensen voor in 2016. Een jaar vol liefde, gezelligheid en vooral gezondheid.

Nieuw in 2016

Ook dit jaar ben je van harte welkom in mijn salon. Naast de vertrouwde behandelingen is nieuw in de salon, de ultrasound behandeling. Deze behandeling is effectief bij huidverjonging of bij huidproblemen. Door een subtiele trilling wordt de doorbloeding van de celwand gestimuleerd waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en voedingsstoffen beter opgenomen worden. Een aanrader!

Ieder jaar volg ik verschillende (opfris)cursussen om mezelf te blijven ontwikkelen. In februari start ik de opleiding van orthomoleculaire voedingsadviseur. Ik zie deze opleiding als aanvulling op mijn werk als huidspecialist. Want als je precies eet wat je lichaam nodig heeft, kunnen lichaam en geest optimaal functioneren. En heeft dit ook zeker invloed op het verbeteren van de huid.

Kortom 2016 wordt een uitdagend jaar! En ik heb er zin in. En om het jaar nog beter te beginnen; een mooie aanbieding; boek nu een microdermabrasie kuur van 3 behandelingen incl gratis ultrasound behandeling (waarde € 45,00), nu voor  € 225,00.

Heb je vragen over de behandeling of wil je advies over jouw huid, neem dan contact op.

Groet Sabrina

Sabrina